Торба тип 3

Skip Navigation LinksПочетна : Детали за производот

Newsletter

Бидете навремено известени за сите промотивни понуди
Детали за производот - Торба тип 3
w

Торба тип 3-тема од народното творештво 

     Рачна изработка, уникатен примеок. Димензии: 22х23см, 0,4 кг
 
     Торба изработена од чиста волна, израбортена на традиционален начин, лесна за одржување и може да се пере.
Нема на залиха!
 
 
  Цена 18,12 $
Instagram logo