Торба тип 1

Skip Navigation LinksПочетна : Детали за производот

Newsletter

Бидете навремено известени за сите промотивни понуди
Детали за производот - Торба тип 1
w
      Торба тип 1-тема од народното творештво 
     Рачна изработка, уникатен примерок. Димензии: 50х30см, 0,7 кг
 
     Торба изработена од чист памук, израбортена од традиционален ткаен материјал, лесна за одржување и може да се пере.
Нема на залиха!
    
  Цена 21,75 $
Instagram logo