Исус Христос 2306

Skip Navigation LinksПочетна : Детали за производот

Newsletter

Бидете навремено известени за сите промотивни понуди
Детали за производот - Исус Христос 2306
w
  Исус Христос, 2306
Икона поставена на дрвена подлога.
      Уникатно, рачно изработено и единствено  неповторливо ремек дело.
      Името Исус преведено од хебрејски се изговара  Јехошуа  (Јешуа) (יהושע)  што значи Спасител.    Го сметаат за голем учител и веруваат дека Исус е Син Божји кој дошол да го донесе спасот на човечкото општество од неговите гревови.
    Исус правел многу чуда  како и подигање на луѓето од својата смртна постела, во примерот кај Лазар.
    Изработката на ова дело е чудо, кое зрачи со префинетост, уникатност, оригиналност.
  Насликан од врвни македонски мајстори овој историски миг стана достапен и кај нас, за вас, за вашите домови, за вашите пријатели, деловни партнери, сега и неповторливо.
   Материјал:изработена и насликана на дрво, обработено и заштитено од атмосверски влијанија и други штеточини.
  Димензии: 32х42х2,5 см, 1,5 кг.
  Друго: -спакувано во картонска кутија -сертификат залепен од задната страна на сликата
 
Нема залиха
w w w   Цена 39,87 $
Instagram logo