Фрлач на диск

Skip Navigation LinksПочетна : Детали за производот

Newsletter

Бидете навремено известени за сите промотивни понуди
Детали за производот - Фрлач на диск
w
Фрлач на диск
   Тема од антиката
   Темата е изработена на бакарна фолија и поставена на дрвена рамка. Рачна изработка , уникатен примерок.  Димензии 14,5х16,5х2,5см, 280гр
   Мотивот е превземен од познатата скулптура ФРЛАЧ НА ДИСК – учесник на олимпијада.
   Во изработката на експонатите, покрај моментот на автентичноста присутна е и креативноста на авторот во преточувањето на откриените артефакти.
 

 

w w   Цена 21,04
Instagram logo