Килимче тип 5

Skip Navigation LinksПочетна : Детали за производот

Newsletter

Бидете навремено известени за сите промотивни понуди
Детали за производот - Килимче тип 5
w

     Килимче тип 5-тема од народното творештво 

     Рачна изработка, уникатен примеок. Димензии: 44х38см, 0,45кг
 
     Килимче изработено од чиста волна, израбортено од традиционален начин, лесно за одржување и може да се пере.
 
      

 

  Цена 1.000,00 ден.
Instagram logo