Килимче тип 3

Skip Navigation LinksПочетна : Детали за производот

Newsletter

Бидете навремено известени за сите промотивни понуди
Детали за производот - Килимче тип 3
w

      Килимче тип 2-тема од народното творештво 

     Рачна изработка, уникатен примеок. Димензии: 100х50см, 0,8кг
 
      Килимче изработено од чиста волна, израбортено од традиционален начин, лесно за одржување и може да се пере.
 
      
  Цена 2.300,00 ден.
Instagram logo