Килимче тип 2

Skip Navigation LinksПочетна : Детали за производот

Newsletter

Бидете навремено известени за сите промотивни понуди
Детали за производот - Килимче тип 2
w

     Килимче тип 2-тема од народното творештво 

     Рачна изработка, уникатен примеок. Димензии: 110х45см, 0,75кг
 
     Килимче изработено од чиста волна, израбортено од традиционален начин, лесно за одржување и може да се пере.
 
      

 

  Цена 2.300,00 ден.
Instagram logo