Килимче тип 1

Skip Navigation LinksПочетна : Детали за производот

Newsletter

Бидете навремено известени за сите промотивни понуди
Детали за производот - Килимче тип 1
w

     Килимче тип 1-тема од народното творештво 

     Рачна изработка, уникатен примеок. Димензии: 85х40см, 0,6 кг
 
     Килимче изработено од чиста волна, израбортено од традиционален начин, лесно за одржување и може да се пере.
 
  Цена 2.000,00 ден.
Instagram logo