Торба тип 2

Skip Navigation LinksПочетна : Детали за производот

Newsletter

Бидете навремено известени за сите промотивни понуди
Детали за производот - Торба тип 2
w

Торба тип 2-тема од народното творештво 

     Рачна изработка, уникатен примеок. Димензии: 48х33см, 0,7 кг
 
     Торба изработена од чист памук, израбортена од традиционален ткаен материјал, лесна за одржување и може да се пере.
Нема на залиха!
 
 
  Цена 1.200,00 ден.
Instagram logo