Икона Св Никола

Skip Navigation LinksПочетна : Детали за производот

Newsletter

Бидете навремено известени за сите промотивни понуди
Детали за производот - Икона Св Никола
w

     Икона Св Никола, тема од народното творештво.

     Темата е изработена со пирографија односно пирографска техника, со горење се исцртува саканата тема на материјалот, дрво. Рачна изработка, уникатен примеок. Димензии- мала 16х21см.
 
     Св. Никола претставен во половина раст. Икона од црквата Св. Никола Геракомија во Охрид, Македонија. Со десната рака благословува, а во левата држи голема книга.
  Цена 800,00 ден.
Instagram logo