Брош на љубовта 6009

Skip Navigation LinksПочетна : Детали за производот

Newsletter

Бидете навремено известени за сите промотивни понуди
Детали за производот - Брош на љубовта 6009
w
Привезок Брош на љубовта 6009
   Македонски рубин вграден во сребрен филигрански накит
Уникатно, рачно изработено и единствено  неповторливо ремек дело.  
 
     Македонски рубин ,  познат одамна и прв пат комплетно обработен во земјава. Се карактеризира со изразито розова-малина боја. 
    Еден од најтоплите  скапоцени камења, рубин, многу добро се вклопува во филигранскиот накит и изгледа многу моќно
    Моќна комбинација, идеална прилика да ја искажете топлината, љубовта кон вашите блиски...сакани...
Единствено сега и неповторливо!!!
 
Димензија:
- брош дијаметар 5,5см, ланче должина 56см, дебелина 3мм.
Друго:
-паковка, црна картонска кутија
-во прилог сертификат
w w w w w   Цена 5.900,00 ден.
Instagram logo