Комплет СОНЦЕ 6010

Skip Navigation LinksПочетна : Детали за производот

Newsletter

Бидете навремено известени за сите промотивни понуди
Детали за производот - Комплет СОНЦЕ 6010
w

 Сонце,привезок со обетки, 4004

Македонски рубин вграден во сребрен филигрански накит
    Уникатно, рачно изработено и единствено.  
        Македонски рубин ,  познат одамна и прв пат комплетно обработен во земјава. Се карактеризира со изразито розова-малина боја. 
        Многу добро се вклопува во филигранскиот накит и изгледа многу моќно
       Античките македонци верувале дека симболот на Сонцето дава моќ и победа на тој што го носи.
        Култно верување во симболот сонце во комбинација со еден од најтоплите  скапоцени камења, рубин, сето тоа вграден во сребрен филигрански накит. 
       Моќна комбинација, идеална прилика да ја искажете топлината, љубовта кон вашите блиски...сакани.
Димензии дијаметар:
-привезокот 1.8 см -обетка 1,6 см
Друго:
-паковка, црвена кадифена кутија
 -во прилог сертификат
 
w w w w w   Цена 6.500,00 ден.
Instagram logo