Тешкото 2202

Skip Navigation LinksПочетна : Детали за производот

Newsletter

Бидете навремено известени за сите промотивни понуди
Детали за производот - Тешкото 2202
w
 Тешкото, 2202 
Рачна изработка, уникатен примерок!
Изработено по инспирација на Тешкото, едно од најубавите и најтешките македонски ора. 
Темата потекнува од моментите кога печалбарите заминувале на печалба. Орото го играле на крајот од селото, на местото каде се разделувале со најблиските.   
Со тек на време прераснува во химна не само на печалбарството туку и на сета тежина и горчина собрана низ мачната и истрајна борба на македноскиот народ за своја самобитност.  
Направено од врвни македонски мајстори, неповторливо.
 Друго:
-материјал: темата е рачно изгравирана  на бакарна фолија поставена на дрвена подлога, обработена и заштитена од  атмосверски влијанија и други штеточини. 
-Димензии- 44х36х2 см, 1 кгр
 -спакувана во  дрвена кутија
-сертификат, на македонски и англиски

 


 

 

w w w w  
5.000,00 ден.
Крајна цена
Времето за давање на понуди е завршено.
Instagram logo