Комплет БИСЕРА 7043

Skip Navigation LinksПочетна : Детали за производот

Newsletter

Бидете навремено известени за сите промотивни понуди
Детали за производот - Комплет БИСЕРА 7043
w
    Комплет Бисера 7043 
 
    Шпански бисер.
    Рачна изработка, уникатен примерок. Обетки, привезок и ланче.
    Обетките и привезокот се изработени од шпански бисер познат како Мајорка кој прерасна како бренд во светот.
    Димензии 26х8 мм.
w w w w w w   Цена 950,00 ден.
Instagram logo