Обетки бисерни 7043

Skip Navigation LinksПочетна : Детали за производот

Newsletter

Бидете навремено известени за сите промотивни понуди
Детали за производот - Обетки бисерни 7043
w

 Обетки бисерни 7043

 
   Охридски бисер.   
   Рачна изработка, уникатен примерок.
   Охридскиот бисер прерасна како бренд на градот Охрид и Република Македонија. 
   Обетките се ставени во кутифче-ковчеже обложено со кадифен материјал што уште повеќе ја истакнува убавината на бисерот.
   При нарачка одберете тип на паковка.
  Димензии на бисерот ф-10 мм
w w w w w   Цена 750,00 ден.
Производот има повеќе можности за избор и можете да го нарачате во некоја од следниве варијанти: Тип
Instagram logo