Комплет БИСЕРА 7041

Skip Navigation LinksПочетна : Детали за производот

Newsletter

Бидете навремено известени за сите промотивни понуди
Детали за производот - Комплет БИСЕРА 7041
w

 Комплет БИСЕРА  7041

      Охридски бисер. 
      Рачна изработка, уникатен примерок. Обетки, привезок и ланче. 
     Обетките се изработени од охридски бисер кој прерасна како бренд на градот Охрид и Република Македонија.
     Димензии ф 10 мм. 
 
w w w w w w   Цена 950,00 ден.
Instagram logo