Ѓердан бисерен 7032

Skip Navigation LinksПочетна : Детали за производот

Newsletter

Бидете навремено известени за сите промотивни понуди
Детали за производот - Ѓердан бисерен 7032
w

  Ѓердан бисерен 7032

      Охридски бисер.
      Рачна изработка, уникатен примерок.
      Охридскиот бисер прерасна како бренд на културата на градот Охрид и Република Македонија.
      Димензии:  
      -перла ф 6-11 мм,  
      -должина 47 и 57 см.
w w w w   Цена 1.200,00 ден.
Производот има повеќе можности за избор и можете да го нарачате во некоја од следниве варијанти: Големина
Instagram logo