Обетки "Роза"

Skip Navigation LinksПочетна : Детали за производот

Newsletter

Бидете навремено известени за сите промотивни понуди
Детали за производот - Обетки "Роза"
w
 Обетки "Роза" 7020
    Охридски бисер.
    Рачна изработка, уникатен примерок.
    Обетките се изработени од охридски бисер кој прерасна како бренд на градот Охрид и Република Македонија.
 
При нарачката одберете големина на обетката.
-мала 10 мм
-голема 12 мм 
w w   Цена 400,00 ден.
Производот има повеќе можности за избор и можете да го нарачате во некоја од следниве варијанти: Големина
Instagram logo