Обетка ''Солза''

Skip Navigation LinksПочетна : Детали за производот

Newsletter

Бидете навремено известени за сите промотивни понуди
Детали за производот - Обетка ''Солза''
w
  Обетка ''Солза'' 7019
    Шпански бисер.
    Рачна изработка, уникатен примерок.    
   Обетките се изработени од шпански бисер познат како Мајорка кој прерасна како бренд во светот.
   
При нарачката изберете големина на обетката.
-мала 2 см
-голема 3 см

 

 
w w   Цена 500,00 ден.
Производот има повеќе можности за избор и можете да го нарачате во некоја од следниве варијанти: Големина
Instagram logo