Обетки бисерни 7017

Skip Navigation LinksПочетна : Детали за производот

Newsletter

Бидете навремено известени за сите промотивни понуди
Детали за производот - Обетки бисерни 7017
w
 Обетки бисерни 7017
   Охридски бисер.    
   Рачна изработка, уникатен примерок.
   Изработени од охридски бисер кој прерасна како бренд на градот Охрид и Република Македонија. 
   
   Димензии на бисерот-ф 10 мм.
  Цена 600,00 ден.
Производот има повеќе можности за избор и можете да го нарачате во некоја од следниве варијанти: Големина
Instagram logo