Обетки бисерни 7016

Skip Navigation LinksПочетна : Детали за производот

Newsletter

Бидете навремено известени за сите промотивни понуди
Детали за производот - Обетки бисерни 7016
w
 Обетки бисерни 7016
      Охридски бисер. 
      Рачна изработка, уникатен примерок. 
     Обетките се изработени од охридски бисер кој прерасна како бренд на градот Охрид и Република Македонија. 
    
  Димензии на бисерот-ф 10 мм.
 
  Цена 600,00 ден.
Производот има повеќе можности за избор и можете да го нарачате во некоја од следниве варијанти: Големина
Instagram logo