Камбанарија 2404

Skip Navigation LinksПочетна : Детали за производот

Newsletter

Бидете навремено известени за сите промотивни понуди
Детали за производот - Камбанарија 2404
w
 Камбанарија, 2404
Тема од народното творштво
Уметност од сламки, уникатен примерок.  
 Рачно изработено.Темата е направена од сламки. Тоа стара руска техника на колаж, прифатена и раширена низ светот.Спаѓаат во групата на еколошки техники поради користење на природни необработени материјали што му дава траен карактер на делото.  
Пригоден и традиционален поклон за трајни пријателства.
 
Материјал-Сламки, дрво, стакло.
Опис- Темата е изработена од ржани сламки, колажирани на тергал и сместни во дрвена застаклена рамка.
Димензии: 41х44х2.5 см 1.670 кг 
Друго:
-паковка,картонска кутија
-сертификат залепен на задната страна
w w w   Цена 4.500,00 ден.
Instagram logo