Воденица 2402

Skip Navigation LinksПочетна : Детали за производот

Newsletter

Бидете навремено известени за сите промотивни понуди
Детали за производот - Воденица 2402
w
 Воденица 2402
Тема од народното творештво.
      Уметност од сламки, уникатен примерок. 
Сликите се автентични и го претставуват народот, неговиот национален идентитет, обичаите, неговиот живот. Така во народниот фолклор машките ликови се претставени  како работливи, домаќини, посветени на домот. 
 Идеален поклон за работливите домаќини, посветените на домот, фамилијата. 
 Рачно изработено.Темата е направена од сламки. Тоа стара руска техника на колаж, прифатена и раширена низ светот. Спаѓаат во групата на еколошки техники поради користење на природни необработени материјали што му дава траен карактер на делото. 
 
Материјал-Сламки, дрво, стакло.
Опис- Темата е изработена од ржани сламки, колажирани на тергал и сместни во дрвена застаклена рамка.
Димензии: 54х41х2.5 см 2.150 кг 
Друго:
-паковка,картонска кутија
-сертификат залепен на задната страна
w w w w   Цена 5.000,00 ден.
Instagram logo