Тајната вечера 2301

Skip Navigation LinksПочетна : Детали за производот

Newsletter

Бидете навремено известени за сите промотивни понуди
Детали за производот - Тајната вечера 2301
w
  Тајната вечера,2301.
Икона позлатена поставена на кора од дрво.
          Уникатно, рачно изработено и единствено ремек дело.    

          Во христијанските Евангелија Тајната вечера, е последниот оброк на Исус Хрисотс кој тој го поделил заедно со Дванаесетте апостоли пред неговото предавање од страна на Јуда Искраиотски и неговата смрт.
        Тајната вечера е насликана на една од најпознатите слика на Леонардо да Винчи.  
         Вечен и мистичен момент, сега овде и пред вас исто како и самиот чин Тајната вечера.
         Направено од најквалитетни природни материјали и насликан од врвни македонски мајстори овој истоирски миг стана достапен и кај нас, за вас, за вашите пријатели, деловни партнери, сега и неповторливо.   

Материјал: изработена и насликана на кора од дрво обработена и заштитена од  атмосверски влијанија и други штеточини.
-сликата е позлатена со 14 каратно злато.
Димензии: 30х19х4,5 см. 
Друго:
-спаковано во картонска кутија
-во прилог сертификат 
Нема на залиха!
w w w   Цена 2.600,00 ден.
Instagram logo