Исус Христос 2307

Skip Navigation LinksПочетна : Детали за производот

Newsletter

Бидете навремено известени за сите промотивни понуди
Детали за производот - Исус Христос 2307
w

 Исус Христос, 2307

  Икона поставена на дрвена подлога.
       Уникатно, рачно изработено и единствено  неповторливо ремек дело.  
 Името Исус преведено од хебрејски се изговара  Јехошуа  (Јешуа) (יהושע)  што значи Спасител. 
  Го сметаат за голем учител и веруваат дека Исус е Син Божји кој дошол да го донесе спасот на човечкото општество од неговите гревови. 
  Исус правел многу чуда  како и подигање на луѓето од својата смртна постела, во примерот кај Лазар.   
 
  Изработката на ова дело е чудо, кое зрачи со префинетост, уникатност, оригиналност.
  Насликан од врвни македонски мајстори овој историски миг стана достапен и кај нас, за вас, за вашите домови, за вашите пријатели, деловни партнери, сега и неповторливо.  
Материјал:изработена и насликана на дрво, обработено и заштитено од атмосверски влијанија и други штеточини. 
Димензии: 22х30х2,5 см, 0,600 кг.
Друго:
-спакувано во картонска кутија
-сертификат залепен од задната страна на сликата
 
Нема залиха
w w w w   Цена 1.400,00 ден.
Instagram logo