Комплет бакарен накит, 3010

Skip Navigation LinksПочетна : Детали за производот

Newsletter

Бидете навремено известени за сите промотивни понуди
Детали за производот - Комплет бакарен накит, 3010
w
    Комплет бакарен накит, 3010.
Бакарна гравирана нараквица, обетки и прстен.
  Од богатото културно творештво на Македонија,уникатен примерок,засекогаш!!! 
  Комплетот е изработен од бакарни плочки рачно ковани, патинирани и гравирани со мотиви од вековното народно творештвно.
 
      Единствено сега и неповторливо!!!  
 Димензии:
-алка-ширина 52 мм, обем 65х50 мм
-обетки-55х35 мм
-прстен-ширина 12 мм
Друго:
-паковка,картонска кутија
-во прилог сертификат
w w w w  
1.800,00 ден.
Крајна цена
Времето за давање на понуди е завршено.
Instagram logo