Буре дрвено 1701

Skip Navigation LinksПочетна : Детали за производот

Newsletter

Бидете навремено известени за сите промотивни понуди
Детали за производот - Буре дрвено 1701
w
  Бурe дрвено.
     Буре дрвено за ракија 1 л. 
Уникатно, рачно изработено,100 години традиција. 
      Домашна ракија ставена во бурето најдобро е да одстои барем 30 дена пред да се пие. За тоа време ракијата додатно легнува, а самото дрво и дава посебен шмек на ракијата .
     Така после 30 дена ракијата е многу подобра и повкусна за пиење и тогаш повикајте ги вашите најблиски,споделете ја радоста, секако и ракијата, со вашите гости. Наздравје, домакине!
             Направено од најквалитетни природни материјали, сега и неповторливо.  
Материјал:
-дабово дрво,собрано пред 7 години, обработено со сдандардна технологија за изработка на буриња,традиција која трае.
Димензии: 
-16х16 см, 1,6кг  
Рок на употреба:Неограничен
Друго:
-спакувано во картонска кутија
-во прилог сертификат
w w w  
3.000,00 ден.
Крајна цена
Времето за давање на понуди е завршено.
Instagram logo