Пеперутка брош, 3013

Skip Navigation LinksПочетна : Детали за производот

Newsletter

Бидете навремено известени за сите промотивни понуди
Детали за производот - Пеперутка брош, 3013
w
 Пеперутка брош, 3013, изработена по урнек на традиционален брош од 18 век. 
         Уникатно, рачно  изработена со филигранска техника со употреба на сребро односно сребрена жица  единствено и  неповторливо ремек дело.
 
       Во филигранската  пеперутката се вградени национални белези и во него пулсираат исконските дамари на македонската стара цивилизација.
       Таа е симбол на разиграноста, распеаноста и богатството на животот и симболички го преставува животот разигран исто како нејзиниот прекрасен, грациозен и лесен лет.      
       Бидете разиграни , грациозни, имајте ја за себе, подарете ја на  своите блиски, деловни пријатели...
 Единствено сега и неповторливо!!!  
 
Димензии:
-7,5х5,5 см 
Друго:
-картонска црна паковка
-во прилог сертификат
 
 
w w w w  
3.500,00 ден.
Крајна цена
Времето за давање на понуди е завршено.
Instagram logo