Античко шише Александар, 7014

Skip Navigation LinksПочетна : Детали за производот

Newsletter

Бидете навремено известени за сите промотивни понуди
Детали за производот - Античко шише Александар, 7014
w
     Античко шише Александар,  7014. Шише со чаши од теракот, изработена според археолошки мотив од 3 век. 
Уникатно, рачно изработено  од специјална глина,  единствено и  неповторливо ремек дело.  
 
    Шише со чаши изработено по архелошки мотив. Се претпоставуа дека античките македонци во моменти на победа , славење, пиеле од вакво шише во чест на победата.
   Ако е традиција да се одбележи победата, тогаш еве прилика за победа, нека ни на здравје. Имајте ја оваа традиција за вас за вашите блиски.
 
  Единствено сега и неповторливо!!!  
 

 

Димензии:
-шише 29х15 см
Друго:
-паковка,картонска кутија
-во прилог сертификат
w w w  
3.000,00 ден.
Крајна цена
Времето за давање на понуди е завршено.
Instagram logo