Исус Христос 2006

Skip Navigation LinksПочетна : Детали за производот

Newsletter

Бидете навремено известени за сите промотивни понуди
Детали за производот - Исус Христос 2006
w
           Исус Христос, 2006-икона поставена на дрвена подлога.
       Уникатно, рачно изработено и единствено  неповторливо ремек дело.  
      Исус, еврејски пророк и рабин од Назарет. Името Исус преведено од хебрејски се изговара  Јехошуа  (Јешуа) (יהושע)  што значи Спасител. 
      Го сметаат за голем учител и веруваат дека Исус е Син Божји кој дошол да го донесе спасот на човечкото општество од неговите гревови и помирувањето со Бога. 
       Во својата служба, Исус правел многу чуда  како и подигање на луѓето од својата смртна постела, во примерот кај Лазар. 
       Изработката на ова дело е чудо, кое зрачи со префинетост, уникатност, оригиналност. Насликан од врвни македонски мајстори овој историски миг стана достапен и кај нас, за вас, за вашите домови, за вашите пријатели, деловни партнери, сега и неповторливо.
Материјал:изработена и насликана на дрво, обработено и заштитено од атмосверски влијанија и други штеточини.
Димензии: 32х42х2,5 см
Друго: -спакувано во картонска кутија -сертификат залепен од задната страна на сликата

 

w w w w  
2.400,00 ден.
Крајна цена
Времето за давање на понуди е завршено.
Instagram logo