Пеперутка 2201

Skip Navigation LinksПочетна : Детали за производот

Newsletter

Бидете навремено известени за сите промотивни понуди
Детали за производот - Пеперутка 2201
w
Пеперутка 2201
     Тема од народното творештво.
Рачна изработка , уникатен примерок. Темата е изработена на месингана фолија поставена во дрвена рамка.  Димензии 15,5х13,5 см, 0,130 кг           .  
     Пеперутката е една од најстарите мотиви во народното творештво употребена како украс.Таа е симбол на разиграноста, распеаноста и богатството на животот и симболички го преставува животот разигран исто како нејзиниот прекрасен, грациозен и лесен лет.      
    Во изработката на експонатите, покрај моментот на автентичноста, присутна е и креативноста на авторот во преточувањето на откриениете артефакти .
w w   Цена 1.200,00 ден.
Instagram logo