Симонида

Skip Navigation LinksПочетна : Детали за производот

Newsletter

Бидете навремено известени за сите промотивни понуди
Детали за производот - Симонида
w
Симонида 
 
Рачна изработка, мозаик, уникатен примерок. 
Димензии 14х10 см, тежина 0,150 кг
Темата е изработена во комбинирана техника на дрвена подлога врз која е лепен метал (железо, бакар, месинг и калајна бронза) , монистра, восочна боја нанесена со топење и сето тоа заштитено со епоксидна двокомпонентна смола. 
w w   Цена 1.200,00 ден.
Instagram logo