Пеперутка

Skip Navigation LinksПочетна : Детали за производот

Newsletter

Бидете навремено известени за сите промотивни понуди
Детали за производот - Пеперутка
w

 

Пеперутка
Тема од народното творештво.Рачна изработка,мозаик, уникатен примерок.
Димезнии 10х14 см, 120 гр.
 

Темата е изработена во комбинирана техника на дрвена подлога врз која е лепен метал (железо, бакар, месинг и калајна бронза) , монистра, восочна боја нанесена со топење и сето тоа заштитено со епоксидна двокомпонентна смола. 

 

Пеперутката е една од најстарите мотиви во народното творештво употребена како украс. Таа е симбол на разиграност, распеаност и богатството на животот и смболички го претставува животот разигран исто како нејзниот прекрасен, грациозен и лесен лет.

 

 

w w   Цена 1.200,00 ден.
Instagram logo