Ангел

Skip Navigation LinksПочетна : Детали за производот

Newsletter

Бидете навремено известени за сите промотивни понуди
Детали за производот - Ангел
w
     Ангел-  тема од народното творештво. 
     Темата е изработена со филигранска техника со употреба на срма конец во боја и поставена во засткалена дрвена рамка.
     Рачна изработка, уникатен примерок. Димензии- мала 17х20х1,5 см, 0,3кгр -средна 18х27х1,5 см, 0,4кгр-голема 23х34х1,5 см, 0,6кгр   
w w   Цена 1.500,00 ден.
Производот има повеќе можности за избор и можете да го нарачате во некоја од следниве варијанти: Големина
Instagram logo