Обетка тип 4

Skip Navigation LinksПочетна : Детали за производот

Newsletter

Бидете навремено известени за сите промотивни понуди
Детали за производот - Обетка тип 4
w
       Обетка бакарна гравирана тип 4
      Тема од народното творештво
      Рачна изработка, уникатен примерок. Димензии 55х15 мм.
      Обетката е изработена од бакарни плочки рачно ковани, патинирани и гравирани со мотиви од вековното народно творештвно.
      Во изработката на експонатите, покрај моментот на автентичноста присутна е и креативноста на авторот во преточувањето на откриените артефакти. 
  Цена 550,00 ден.
Instagram logo