Нараквица тип 1

Skip Navigation LinksПочетна : Детали за производот

Newsletter

Бидете навремено известени за сите промотивни понуди
Детали за производот - Нараквица тип 1
w
       Нараквица бакарна гравирана тип 1
      Тема од народното творештво
      Рачна изработка, уникатен примерок.Димензии широка 52 мм, обем 65х50 мм.0,053 кгр.
      Нараквцата е изработена од бакарни плочки рачно ковани, патинирани и гравирани со мотиви од вековното народно творештвно.
      Во изработката на експонатите, покрај моментот на автентичноста присутна е и креативноста на авторот во преточувањето на откриените артефакти. 
w w w   Цена 1.100,00 ден.
Instagram logo