Обетки Солза 6005

Skip Navigation LinksПочетна : Детали за производот

Newsletter

Бидете навремено известени за сите промотивни понуди
Детали за производот - Обетки Солза 6005
w
Обетки Солза 6005
  Македонски рубин вграден во сребрен накит изработен со филигранска техника.
 
  Првиот македонски рубин познат одамна и прв пат комплетно обработен во земјава. Се карактеризира со изразито розова-малина боја.
  Го нарекуваат и розов сафир,  а на скалата на важност на скапоцени камења рубинот е на второто место, веднаш зад дијамантот.
 
  Многу добро се вклопува во филигранскиот накит и изгледа многу моќно, а неговата духовна сила е во благородноста.
  Секој што ќе го има овој камен ќе може да ја почуствува македонската топлина, способноста за истрајност и самодоверба.
 
Димензи на обетките 2х1 см.
  Цена 3.500,00 ден.
Instagram logo