Привезок Звезда 6003

Skip Navigation LinksПочетна : Детали за производот

Newsletter

Бидете навремено известени за сите промотивни понуди
Детали за производот - Привезок Звезда 6003
w
    Привезок  Звезда 6003
  Македонски амазонит вграден во сребрен накит изработен со филигранска техника  
 
  Овој скапоцен камен се карактеризира со многу нежна зелена смирувачка боја. 
  Тој е олицетворение на спокојство кое овозможува мир во душата, а оној што го носи лесно може да допре до својата сопствена интуиција, чуства и вредности
  Се верува дека амазонитот е камен на отвореноста и има филтрирачко дејство. Тој е камен на комуникациите, креативноста и мирот. Создава чуство на сила, ја инспирира вистината, искреноста и љубовта спрема себе.
   Многу добро се вклопува во филигранскиот накит и делеува многу моќно.
  Секој што ќе го има овој камен ќе може да ја почуствува македонската топлина, способноста за истрајност и самодоверба.
Димензи на привезокот 3 см.
 
  Цена 2.600,00 ден.
Instagram logo