Привезок Момиче 6002

Skip Navigation LinksПочетна : Детали за производот

Newsletter

Бидете навремено известени за сите промотивни понуди
Детали за производот - Привезок Момиче 6002
w
     Привезок Момиче 6002
Македонски амазонит вграден во сребрен накит изработен со филигранска техника
 
    Се карактеризира со многу нежна зелена смирувачка боја. Тој е олицетворение на спокојство кое овозможува мир во душата, а оној што го носи лесно може да допре до својата сопствена интуиција, чуства и вредности 
    Се верува дека амазонитот е камен на отвореноста и има филтрирачко дејство. Тој е камен на комуникациите, креативноста и мирот. Создава чуство на сила, ја инспирира вистината, искреноста и љубовта спрема себе. Многу добро се вклопува во филигранскиот накит и делеува многу моќно.
     Секој што ќе го има овој камен ќе може да ја почуствува македонската топлина, способноста за истрајност и самодоверба.
Димензи на привезокот 3,5х4 см.
 
  Цена 4.000,00 ден.
Instagram logo