Икона Св Богородица и Исус

Skip Navigation LinksПочетна : Детали за производот

Newsletter

Бидете навремено известени за сите промотивни понуди
Детали за производот - Икона Св Богородица и Исус
w

     Икона Св Богородица и Исус, тема од народното творештво.

     Темата е изработена со пирографија односно пирографска техника, со горење се исцртува саканата тема на материјалот, дрво. Рачна изработка, уникатен примерок. Димензии- мала 50х70см.
   Иконата треба да се нарача за да се изработи.
  Цена 6.000,00 ден.
Instagram logo