Икона Св Димитрие

Skip Navigation LinksПочетна : Детали за производот

Newsletter

Бидете навремено известени за сите промотивни понуди
Детали за производот - Икона Св Димитрие
w

      Икона Св Димитрие, тема од народното творештво.

     Темата е изработена со пирографија односно пирографска техника, со горење се исцртува саканата тема на материјалот, дрво. Рачна изработка, уникатен примерок. Димензии- мала 16х21см.
  Цена 800,00 ден.
Instagram logo