Правила за испраќање

Skip Navigation LinksПочетна : Правила за испраќање

Политика на испраќање на призводите

     За брза и безбедна испорака на Вашата нарачка ќе се погрижи Македонска пошта со која имаме склучено договор за испорака на Вашите нарачки.
     Нарачаните и платени производи ќе Ви бидат испорачани со сметка за извршеното плаќање.
     Доколку се одлучите за плаќање при испорака, производите ќе Ви бидат испорачани и ќе платите при самата испорака за што ќе добиете соодветен документ.
    Купените производи ќе Ви бидат доставени на адресата која сте ја навеле како адреса за испорака.
    Трошоците за испорака ќе се вкалкулираат во крајната цена на производот во зависност од местото за испорака.
    Нарачаните производи што во моментот се на залиха и се нарачани во периодот:
- од 09:00 до 13:00 часот во работни денови;
- од 09:00 до 13:00 часот во сабота
ќе Ви бидат испорачани:
- во рок од 5 часа на подрачјето на град Скопје;
- наредниот ден помеѓу 09:00 и 21 00 часот во сите други населени места од Скопје.
    Производите кои не се на залиха или кога се работи за поголема количина, се порачуваат по нарачка и ќе бидат испорачани согласно понудените рокови за изработка односно испорака за секој производ посебно, а кои услови се прикажани заедно со производот.