Добредојдовте на нашиот сајт!
 
     Благодариме што дозволивте да бидеме со Вас овој миг, на нашата страница насловена како „КУЛТУРНА РИЗНИЦА“ и да Ви ги претставиме историјатот и културата на народите преку нивното творештво.
 
СООПШТЕНИЕ!
ВО ПЕРИОДОТ ОД 17-07  до 10-08-2016 ГОД. НА СТРАНИЦАТА ЌЕ СЕ ИЗВРШИ ПРОГРАМСКО НАДОГРАДУВЊЕ И ТЕХНИЧКО ОСОВРЕМЕНУВАЊЕ.
ВО ОВОЈ ПЕРИОД СТРАНИЦАТА НЕМА ДА РАБОТИ. НЕМА ДА ПРИМАМЕ НАРАЧКИ.
ЗА БИЛО КАКВИ ДРУГИ ПРАШАЊА СЛОБОДНО КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ НА НАШАТА МЕЈЛ АДРЕСА.
 
ВИ БЛГОДАРИМЕ НА РАЗБИРАЊЕТО.
Културна ризница
16-07-2016
w

Newsletter

Бидете навремено известени за сите промотивни понуди
Кошница Кошницата е празна
Поддржано од
Министерството за култура
на Република Македонија

 
  

     За прв пат на овие виртуелни простори и време ќе најдете се што се барале а не сте можеле да најдете за културата и културните творевини, автентични, традиционални ракотворби кои пленуваат со своето вековно богатство на традиција, живот, искуство.

     Ова е наш и Ваш промотивен период, а и на изолжените производите што се пред нас. Сите тие се уникатни, рачно изработени и оригинални дела и се во еден примерок, се додека не успееме да изработиме примерок повеќе.
     Затоа, Ве молиме, за разбирање во колку имате желба за повеќе примероци, да направите нарачка на нашата адреса:
contact@kulturnariznica.mk